Spaghetti aglio olio met basilicum en Parmezaanse kaas
Zondag gesloten
Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciele activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
Ben jij dol Parmezaanse kaas en houd je ook wel van pasta? Dan is dit gerecht echt iets voor jou: Spaghetti aglio olio met basilicum en Parmezaanse kaas.
Dit gerecht smaakt overheerlijk en is ook nog eens snel klaar. Wat wil je nog meer? De Parmezaanse kaas koop je natuurlijk online in onze kaasshop. Ook shop je hier voor kaasschaven en raspen.
Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 160 gram spaghetti
- 2 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1,5 teentje knoflook
- 10 gram verse basilicum
- 4 takjes verse peterselie
- 30 gram geraspte Parmezaanse kaas
- kneepje citroensap
- extra Parmezaanse kaas om er overheen te schaven (ongeveer 15 gram)
Hoe maak je deze spaghetti met Parmezaanse kaas klaar?
- Kook de spaghetti gaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Giet de spaghetti af als deze gaar is.
- Snijd ondertussen de knoflook fijn en hak de basilicum en peterselie grof.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan/wok en bak hierin de knoflook op laag vuur, ongeveer drie minuten
- Voeg de spaghetti, basilicum, peterselie, geraspte Parmezaanse kaas en een kneepje citroensap toe.
- Verwarm het geheel terwijl je het blijft omscheppen.
- Serveer de spaghetti en breng het gerecht op smaak met wat versgemalen zwarte peper.
- Schaaf er als laatste nog wat extra Parmezaanse kaas overheen.
Eet smakelijk!