Salade met Pecorino, peer, walnoten en vruchtendressing
Zondag gesloten
Beste bezoeker,
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciele activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
Salades doen het altijd goed tijdens een diner, dus ook tijdens de feestdagen. Daarom dit recept van een salade met Pecorino, peer, walnoten en een bosvruchtendressing. Smaakvol, heerlijk fris, gezond en lekker snel klaar. Ook een ideaal recept als je zelf wilt genieten van een verantwoord tussendoortje.
Wat heb je nodig voor 1 persoon?
Voor de salade met Pecorino, peer, walnoten en bosvruchtendressing heb je de volgende ingrediënten nodig, uitgaande van 1 persoon:
· 200 gram gemengde salade naar keuze
· Een halve peer (goed rijp)
· Handje walnoten
· Halve citroen
· Twee theelepels bosvruchtenjam
· Pecorino 5 maanden gerijpt
Hoe maak je het klaar?
Een salade met Pecorino, peer, walnoten en bosvruchtendressing heb je echt in een handomdraai klaargemaakt. Heb je dus geen zin om urenlang in de keuken te staan? Kies dan in ieder geval voor dit voorgerechtje.
Neem een bord en maak dit leuk op met de gemengde salade naar keuze. Meng hier de walnoten doorheen. Snijd een halve peer in plakjes en leg deze plakjes op de salade.
Maak nu de dressing door de jam te mengen met het sap van een halve citroen. Giet de dressing over de salade.
Maak de salade af en rasp de 5 maanden oude Pecorino er overheen. Voor een handige kaasrasp neem je een kijkje in onze categorie met kaastools. Blokjes Pecorino kaas door de salade mengen kan natuurlijk ook!
Klaar is je salade met Pecorino, peer, walnoten en bosvruchtendressing. Geniet ervan!