Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor je zakelijke relaties? Wat te denken van een relatiegeschenk met kaas? In onze kaasshop hebben wij heerlijke kaaspakketten samengesteld, maar je kunt natuurlijk ook zelf wat kaas combineren en hier een cadeau van maken. Of wat dacht je van een hele kaas met je eigen logo? Er is veel mogelijk als relatiegeschenk met kaas. Wij helpen je graag!

kaascadeausKaaspakket; een bijzonder cadeau

Wil jij je relaties dit jaar een speciale blijk van waardering geven? Geef ze dan eens een kaas cadeau. Veel mensen houden van kaas. Daarom is het geven van een relatiegeschenk met kaas vrijwel altijd een succes. Je relaties zullen het erg leuk en lekker vinden om een kaasgeschenk met allerlei smaakvolle kaasproducten te krijgen. Je geeft je klanten in binnen- en buitenland echt iets bijzonders, iets waar ze nog lang van kunnen genieten en iets wat ze niet snel zullen vergeten.

Een veelzijdig geschenk oude kaas met port

Kaas kan bij vele gelegenheden worden gegeten en daarom is een relatiegeschenk met kaas een uitstekend idee. Kaas is een graag geziene traktatie, smaakt heerlijk bij de borrel of als afsluiter van een gezellig diner. Daarnaast doet kaas het natuurlijk goed op de boterham en kan het worden gebruikt om gerechten, zoals ovenschotels en pasta’s extra smaak te geven. Kaas is enorm veelzijdig en is daardoor het ideale cadeau voor je relaties.

Soorten relatiegeschenken met kaas

Een relatiegeschenk met kaas kun je natuurlijk helemaal zelf samenstellen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben wij ook alvast wat kaaspakketten voor je geselecteerd. Enkele voorbeelden van kaasgeschenken die je je klanten cadeau kunt geven zijn:

  • kaascadeauEen typisch Hollands kaaskado met divers kazen van Hollandse bodem en een potje mosterd. Leuk voor je buitenlandse relaties.
  • Een mandje oude kaas met Port en vijgenconfiture. Een heerlijke combinatie en een ultiem relatiegeschenk met kaas voor de fijnproever.
  • De kleine Edammer. Een leuk en lekker rond kaasje. Bekijk ook de Edammer geschenkdoosjes!
  • Een Parmezaans kaascadeau met echte Parmezaanse kaas en een originele rasp in een leuke geschenkverpakking. Een culinaire verrassing.
  • Een hele oude kaas, bijvoorbeeld voorzien van jouw logo. Lekker en uniek.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een kaascadeau met geitenkaas, bergkaas of oude_kaas_4_kgkruidenkaas. Bij meerdere kaaskado’s is het tevens mogelijk om een relatiegeschenk met kaas op maat bij ons aan te vragen. Naar aanleiding van jouw wensen, stellen we dan een kaaspakket samen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Voor welk relatiegeschenk met kaas je ook kiest, met een kaascadeau zit je altijd goed!