Wil je dit jaar je zakenrelaties in binnen- en buitenland eens iets anders sturen dan een fles wijn of doos bonbons? Kies dan voor een relatiegeschenk met kaas. Met dit unieke en smaakvolle cadeau ga je zeker scoren, want kaas wordt altijd zeer gewaardeerd. In onze kaasshop vind je diverse relatiegeschenken met kaas; allen betaalbaar en erg lekker.

 

Een kaascadeau voor buitenlandse relatiesoude_kaas_4_kg

Je buitenlandse relaties zullen zeker aangenaam verrast zijn met een typisch Hollands geschenk. Onze kaas is dan het perfecte cadeau. Enkele voorbeelden van een relatiegeschenk met kaas om te sturen naar buitenlandse relaties zijn: 

·         Een overjarige hele 4 kg kaas; een kaas met een stevige structuur en een pittige byte. Geef je relatiegeschenk een persoonlijk tintje mee, bijvoorbeeld in de vorm van je eigen logo!

Edammer met doosje·         Een Edammer 40+ klein kaasje. Een smaakvolle kaas met een doorsnee van ongeveer 10 cm. Leuk om te geven in het speciale geschenkdoosje!

·         Een Hollands kaascadeau XL; diverse boerenkaas, kaas met stukjes echte truffel en natuurlijk het potje met mosterd.

 

Een kaaskado voor relaties in Nederland

Ook voor je relaties in Nederland kun je kiezen voor een relatiegeschenk met kaas. Denk bijvoorbeeld aan: 

·         Een geitenkaaspakket; weer eens iets anders dan de standaard Goudse oude kaas met portkaas. Een mandje gevuld met verschillende geitenkaasjes inclusief een potje vijgenconfiture.

·         Een kaasgeschenk met brokkelkaas; echte Parmezaanse kaas inclusief steekmesje, rasp en een potje voor de geraspte kaas.

·         Een kaaskado met bergkazen; laat je relaties kennismaken met de verschillende Franse bergkazen, zoals Comté, Abondance, Tomme de Savoie en Appenzeller.

 

Een relatiegeschenk met kaas op maat

In onze kaasshop kun je kiezen uit een zorgvuldig samengesteld assortiment met kaascadeaus van topkwaliteit. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf verschillende kaassoorten bij elkaar te zoeken en deze zelf leuk te verpakken en vervolgens naar je relaties te zenden. In onze categorie ‘Kaas voor kerstpakketten’ vind je diverse stukjes kaas die uitstekend bij elkaar passen, zoals Boeren belegen en Boeren pittig of olijven kaas met zongedroogde tomaten en kaas met stukjes echte truffel.olijven kaas met zongedroogde tomaten

 

Heb je andere wensen? Wil je meerdere relatiegeschenken tegelijk verzenden of wil je iets doen met je logo op een hele kaas? Bel of mail ons dan om de mogelijkheden te bespreken! En naar welk relatiegeschenk met kaas gaat jouw voorkeur uit? Laat het ons weten!