Bij Delekkerstekaas.nl kun je heel eenvoudig en snel online kaas kopen. Wij staan bekend om de heerlijke kazen die wij verkopen en leveren aan horeca, bedrijven en particulieren. Bovendien gaan onze kazen over de hele wereld. Dat zegt toch zeker genoeg over de smaak en kwaliteit van de lekkerste kaas? Ontdek zelf het gemak van online kaas kopen.

 

Een gevarieerd assortiment kaas

In onze kaasshop vind je een uitgebreid aanbod met verschillende kaas. Een groot deel wordt nog op ambachtelijke wijze bereid, namelijk van de verse melk van koeien die heerlijk grazen in het weiland. En dat proef je. Ons assortiment bestaat onder meer uit:

 

-          Boerenkaas
-          Beemsterkaas
-          Goudse kaas
-          Light kaas
kaaspakket boerderijkaas-          Geiten-en schapenkaas
-          Buitenlandse kaas

 

Wil jij online kaas kopen? Kijk dan rustig rond tussen al dit lekkers.

 

Online Boerenkaas kopen

Om echte boerenkaas te maken, gebruiken boeren de verse, rauwe melk van hun eigen koeien. Er komt tijdens de bereiding geen hittebehandeling aan te pas. Dit zorgt ervoor dat boerenkaas nooit hetzelfde smaakt, want de bacteriën die zich in de rauwe melk bevinden, geven de kaas een eigen karakteristieke smaak. Ga je online kaas kopen, probeer dan onze boerenkaas eens.

 

Beemsterkaas online kopen

Beemsterkaas komt rechtstreeks uit de Beemster polder, een ingepolderd stukje grond dat onder invloed van de zee voor een lekkere romige zuivel zorgt. Doordat de koeien grazen op de weiden van de Beemster polder, ontstaat een kaas met karakter. Deze kwaliteitskaas mag zeker niet ontbreken als je online kaas kopen gaat.

 

Goudse kaasGoudse kaas kopen

Goudse kaas is een eerlijke en vooral heerlijke kaas die vrijwel iedereen kent. Het is de meest gegeten kaassoort, dankzij zijn zachte, zilte smaak. De kaas is verkrijgbaar van jong tot oud en op diverse manieren te consumeren. Online kaas kopen? Dan hoort Goudse kaas toch zeker wel bij jouw favorieten?

 

Online Light kaas bestellen

Wil je aan de lijn denken of mag je niet te veel vet, maar wil je wel genieten van een lekker stukje kaas? Dan zijn de minder vette kaassoorten een uitstekende keuze. Deze magere kaas is van romig tot pikant verkrijgbaar, supergezond en hartstikke lekker. Probeer het maar eens!

 

Geiten- en schapenkaas online bestellengeiten schaappakket

Ga je online kaas kopen, bestel dan ook eens een keertje een stukje geiten- of schapenkaas. Deze kaassoorten zijn rijk aan vitamines en mineralen en hebben een positief effect op de darmflora. Deze karaktervolle kaas mag je niet missen.

 

Online buitenlandse kaas kopen

Natuurlijk ontbreken ook de overheerlijke buitenlandse kazen niet in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Parmezaanse kaas, Appenzeller, Emmentaler raclette kaasen Raclette kaas. Uitermate geschikt om per post te versturen dus ook deze kaas kun je gewoon online kopen.

 

In onze kaasshop kun je voor een zeer goede prijs online kaas kopen. Wij leveren goede kwaliteit en de kaas wordt altijd vers van het mes gesneden. Ontdek zelf het gemak en kies voor de lekkerste kaas.