In onze kaasshop shop je tevens voor diverse soorten kleine kaasjes. Leuk om als cadeau aan al je relaties te geven, maar ook uitermate geschikt als smaakvolle verrassing in een kerstpakket. Om het je makkelijk te maken, hebben we een aparte categorie met kleine kaasjes en kaas voor kerstpakketten. Kies maar uit!

 

1060 olijf tomaatSoorten kleine kaasjes

Wij hebben verschillende kleine kaasjes in ons assortiment. Van jong tot belegen tot pittige oude kaas en van kruidenkaas tot kaasjes met peper, mosterd en olijven. Enkele voorbeelden zijn:

 

·         Een klein boerenkaasje van 425 gram. Een lekker kaasje rechtstreeks van de boerderij. Ook verkrijgbaar in 850 gram.

·         De enige echte Edammer kaasbol. Deze heerlijke 40+ jonge kaas is circa 1,5kg.

·         De Rotterdammert, een jong belegen kaasje zo rond als een kanonskogel, ongeveer 1,5kg.

·         Een pittige klein kaasje met peper, circa 425 gram.

·         Een kaasje met heerlijke komijnzaadjes, verkrijgbaar in 425 en 850 gram.

 

Kleine kaasjes als cadeau

Kaas als cadeau is tegenwoordig erg populair. Een kaaskado is namelijk uitermate 7006 (1) geschikt als geschenk voor een zakenrelatie, maar scoort ook erg goed als kerstpakket. Je kan kiezen voor onze kleine ronde kaasjes tot 4 kilo. Deze zijn erg leuk als relatiegeschenk, bijvoorbeeld voorzien van je logo. Je kan ook kiezen voor verschillende kleine stukken kaas. In de categorie ‘kaas voor kerstpakketten’ vind je diverse soorten tot 280gram. Kies bijvoorbeeld voor de:

 

·         Comté en Heublume kaas in een buitenlands kaaspakket.

·         Boeren pittig en belegen in een boerenkaas kerstpakket.

·         Olijvenkaas en kaas met stukjes truffel in een kerstpakket met speciale kaas.

 

1050Accessoires voor de kaas

Ga je kleine kaasjes kopen voor in een kerstpakket? Dan is het leuk om hier een bijpassende kaastool aan toe te voegen, bijvoorbeeld een kaasplankje of een kaasmesje. Kies je er dit jaar voor om je relaties te verassen met een klein rond kaasje? Laat deze dan versturen in een leuk geschenkdoosje. Voor de kleine kaasjes van 425 gram, 850 gram, de Rotterdammert en de Edammer hebben wij speciale geschenkdoosjes die je kaascadeau helemaal compleet maken.

 

EdammerKleine kaasjes versturen

Je kan de kleine kaasjes natuurlijk naar jezelf laten versturen als je deze in een kerstpakket wilt doen of omdat je het cadeau zelf wilt overhandigen. Je kan het kaaskado echter ook rechtstreeks bij je collega of relatie in Spanje, Duitsland, Engeland of de Verenigde Staten laten bezorgen. Dit doe je door eenvoudigweg het bezorgadres aan te passen.

 

Andere wensen met betrekking tot onze kleine kaasjes? Laat het ons weten!