Kaas is lekker op je brood, smaakt heerlijk uit het vuistje bij de borrel en scoort goed als relatiegeschenk. En wat te denken van een kerstpakket met kaas? Delekkerstekaas.nl verzorgt namelijk ook jouw kaas kerstpakket; origineel, leuk en vooral erg lekker.

 

Kaas shoppen voor in het kerstpakket

kaascadeau.2Hoe leuk is het om dit jaar je collega’s, werknemers en/of relaties eens iets anders te geven dan het traditionele (soms saaie) kerstpakket. Een kerstpakket met kaas is dan echt een aanrader, want als er iets is dat mensen (zeker Nederlanders) graag eten, is het wel kaas!

 

Wij hebben alvast een aparte categorie met diverse kleine kaasjes voor je aangemaakt, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Kies bijvoorbeeld voor een kerstpakket met:

 

·         boerenkaas, zoals boeren belegen, boeren pittig en boerenkaas met truffelboeren truffelkaas

·         Goudse kaas, zoals belegen, extra belegen en pikante overjarige kaas

·         bergkaas, zoals de kruidige heublume en Comté, de koning onder de bergkazen

 

En hoe meer kaas je koopt, hoe voordeliger deze wordt!

 

Samengestelde kaas kerstpakketten

Je kunt in onze kaasshop natuurlijk ook zelf diverse kaas uitzoeken voor in het kerstpakket. Doe er bijvoorbeeld een mooie kaasplank bij, een mesje of een speciale kaasschaaf. Daarnaast kan je een keuze maken uit de verschillende kaascadeaus die wij voor je hebben geselecteerd, zoals een

 

Hollandse kaas met wijn·         Hollands kaaspakket met een flesje wijn

·         mandje oude kaas met port

·         kaaskado met bier

·         geschenkbox met Parmezaanse kaas

 

Ook de kleine kaasjes doen het goed, vooral als relatiegeschenk. Denk aan een pittige 4kg kaas met je eigen logo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Kerstpakket met kaas op maat

Heb je speciale wensen bij het samenstellen van een kerstpakket met kaas of wiloude_kaas_4_kg je een groot aantal kaaspakketten bestellen? Neem dan vooral contact met ons op. We zullen aan de hand van jouw wensen een mooi kaas kerstpakket als relatiegeschenk of voor je bedrijf samenstellen, en dat alles voor een nog mooiere prijs!

Lekker borrelen dit jaar rond de feestdagen met een stukje kaas? Ga dit jaar dan voor een kerstpakket met kaas!