Kies dit jaar voor een leuk, origineel en vooral smaakvol cadeau voor al je relaties, kies dit jaar voor een kerstpakket met kaas als relatiegeschenk. In onze kaasshop vind je lekkere kaascadeaus in diverse prijsklassen, maar je kunt uiteraard ook zelf een kaaspakket samenstellen. Bekijk onze categorie met kaaskado’s en kaas voor kerstpakketten.

 

Een kaaspakket als kerstpakket

Behalve je relaties, wil je natuurlijk ook je medewerkers dit jaar weer verrassen met een origineel kerstpakket. Een kerstpakket met kaas is dan een perfect idee. boeren truffelkaasDe donkere dagen voor kerst en tijdens de kerstdagen kunnen je medewerkers dan heerlijk genieten van een stukje kaas. Je kunt kiezen uit diverse soorten kaas. Kaas van eigen bodem, zoals boeren belegen, boeren pittig of Goudse overjarig, maar ook buitenlandse kaassoorten zijn volop aanwezig. Heublume en Comté zijn hier enkele voorbeelden van.

 

Relatiegeschenk met kaas

Als je op zoek bent naar een leuk en bijzonder cadeau voor je relaties in binnen- en buitenland, dan is een kerstpakket met kaas een schot in de roos. Een kaaspakket bestaat uit verschillende soorten kazen en heeft vaak een leuk extraatje. Enkele voorbeelden van de kaaskado pakketten die wij alvast voor je hebben samengesteld zijn:

 ·         Een kistje kaas voor bij de borrel inclusief flesje wijn, kaaskoekjes en een potje mosterd-dille saus.

7006 (1)·         Mandje oude kaas met een flesje Port en een potje vijgenconfiture.

·         Geschenkbox Parmigiano Reggiano inclusief origineel Parmezaans steekmesje.

·         Edammer kaasbol inclusief geschenkdoosje.

·         Pittige hele kaas van 4 kg voorzien van je eigen logo.

 

Kerstpakket met kaas en kaastools

Kies je dit jaar voor een kerstpakket met kaas als relatiegeschenk of voor je medewerkers, dan is het ook leuk om de losse stukjes kaas te combineren met PRGREeen bijpassende kaastool. Het juiste kaasgereedschap zorgt namelijk voor een betere smaakbeleving. Ga je voor Parmezaanse kaas? Dan kun je er een handig Parmigiano Reggiano kaasbewaarzak bij doen, een uniek schort, kaasrasp of deze mooie kaasset geschenkbox. Ook kun je een mooie leistenen of beukenhouten kaasplank toevoegen aan je kerstpakket met kaas.

 

Heb je andere wensen voor een kerstpakket met kaas als relatiegeschenk? Laat het ons weten! Ook wanneer je een grote hoeveelheid nodig hebt, horen wij dit graag. Wij leveren namelijk ook kerstpakketten met kaas op maat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.