In onze kaaswebshop vind je een uitgebreid assortiment met kaas uit binnen- en buitenland. Tevens shop je hier voor smaakvolle kaascadeaus, lekkere kaasfondue en de beste kaastools. Lang zoeken is er niet bij, want de verschillende soorten kaas en toebehoren hebben we handig in categorieën onderverdeeld. Ook jouw favoriete kaas vind je in onze kaaswebshop.

 

In onze kaaswebshop shop je voor kaas van de bovenste plank. Of je nu dol bent op plakjes jonge Goudse kaas op je boterham, graag een blokje oude kaas bij de borrel eet of Parmezaanse kaas over je gerecht wilt raspen. In onze online kaaswinkel ben je aan het goede adres. Ook voor geiten- en schapenkaas, magere kaas en kruidige kruidenkazen hoef je niet verder te zoeken.

 

PestoKaas kopen in een kaaswebshop; is dat mogelijk?

Jazeker is dat mogelijk. Het biedt juist vele voordelen om in onze online kaaswinkel je kaas te kopen. Je hoeft namelijk niet meer te sjouwen met zware stukken kaas. Je kan gewoon 24 uur per dag en zes dagen in de week kaas bestellen. Alle kaas wordt vers van het mes gesneden en vacuümverpakt nog dezelfde dag verzonden. Smaak en versheid blijft hierdoor gegarandeerd.

 

Het assortiment van Delekkerstekaas.nl

Het assortiment in onze kaaswebshop is zoals gezegd ruim en zeer divers. Enkele voorbeelden van ons kaasaanbod zijn: 

·         Hollandse kaas, zoals echte boerenkaas die met passie en liefde is bereid, maar ook kaas uit de Beemster, minder vette kaas en natuurlijk de bekende 3011_2_Goudse kaas.
·         Buitenlandse kaas, zoals Pecorino uit Italië, Gruyère uit Zwitserland, Comté uit Frankrijk en Manchego uit Spanje.
·         Kaas cadeaus, zoals leuke en vooral lekkere kleine kaasjes, een kaasgeschenk met wijn of bier of een heerlijk, luxe kaaspakket met bijvoorbeeld bergkazen.
·         Kaastools, waaronder mesjes, raspen, schaven en complete sets.
·         Hele kazen, leuk als relatiegeschenk of om op te sturen naar het buitenland.

 

Daarnaast bieden wij in onze kaaswebshop ook kant-en-klare kaasfondue, klein gesneden blokjes kaas, die je alleen nog maar hoeft te laten smelten in de fonduepan. Liever een kaasplankje, maar geen idee welke kazen bij elkaar kaasplankje brokkelkaassmaken? Wij hebben alvast diverse kaasplateaus voor je samengesteld. Bekijk ze allemaal in de categorie kaaspakketten. Tot slot hebben we nog een aparte categorie met allerlei Parmezaanse kaassoorten en niet te vergeten onze aanbiedingen.

 

Of je nu houdt van jonge of oude kaas, geiten of schapenkaas, een kaasplateau wilt samenstellen, gezellig wilt gaan kaasfonduen of op zoek bent naar het perfecte kaascadeau. In onze kaaswebshop vind je alles onder één dak!