Kaas kopen? Waarom niet online in onze kaasshop? Wij snijden de kaas altijd vers van het mes en verzenden deze vacuüm verpakt, zodat versheid blijft gegarandeerd. Probeer het maar eens. Met ruim 300 verschillende kaassoorten uit binnen- en buitenland in onze kaas shop, zit ook vast jouw favoriete kaas erbij.

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende soorten kaas

Wij Nederlanders zijn echte kaaskoppen. Met een kaasproductie van circa 800 miljoen kilo kaas per jaar, staat ons kleine landje wereldwijd bekend als kaasland. Hollandse kaas is te bestellen in vele soorten, de één nog lekkerder dan de ander. Naast Nederland zijn er nog meer dan 60 landen die kaas produceren. Al deze landen samen zorgen voor een enorme verscheidenheid aan verschillende soorten kaas, ook in onze kaasshop.

Soorten Hollandse kaas

hollandse kaasEr zijn tientallen verschillende soorten kaassoorten uit eigen land te koop in onze kaas shop. De smaak van Hollandse kaas verschilt per regio. Echte boerenkaas uit Noord-Holland smaakt bijvoorbeeld anders dan boerderij kaas uit Brabant of Zeeland. Dit heeft alles te maken met het voer dat de koeien eten en op welke grond ze staan te grazen. In onze kaasshop vind je een uitgebreid assortiment met diverse Hollandse kaas, zoals:

  • Goudse kaas, de meest bekende kaassoort, in de vorm van een wiel.
  • Graskaas, lekkere jonge kaas, gemaakt van de melk van koeien die in het voorjaar naar buiten gaan en smullen van het jonge voorjaarsgras.
  • Boerenkaas, ambachtelijke kaas op authentieke wijze bereid op de boerderij.
  • Friesche nagelkaas, bereid met stukjes komijn en kruidnagel.
  • Edammer kaas, een klein bolvormig kaasje, leuk als relatiegeschenk!

Soorten Buitenlandse kaas Online kaas bestellen bij de lekkerstekaas.nl

Zoals gezegd zijn er heel wat buitenlandse kaas producerende landen. Ook hier geldt dat bepaalde landstreken typerend zijn voor het soort kaas en de smaak. In onze kaasshop hebben wij alleen de beste buitenlandse kaassoorten geselecteerd. Denk aan:

  • Franse kaas: Brie, Camembert en Roquefort
  • Zwitserse kaas: Appenzeller, Gruyère en Emmentaler
  • Italiaanse kaas: Parmigiano Reggiano en Gorgonzola
  • Engelse kaas: Stilton en Shropshire Blue

Volop keuze in onze kaas shop

Behalve kaas gemaakt van de melk van koeien, vind je in onze kaasshop ook heerlijke en gezonde kaas gemaakt van de melk van geiten en schapen. Maar dat is nog niet alles, want ook verschillende kruidenkazen en vetarme kaas bestel je eenvoudig via onze kaas shop. Of je nu houdt van jong, belegen, oud of overjarige kaas. Liever kiest voor geitenkaas of een light kaas variant, in onze kaasshop vind je ze allemaal!