Voor de lekkerste kaas hoef je de deur tegenwoordig niet meer uit, want deze koop je gewoon in onze kaasshop. In onze online kaaswinkel kun je 24 uur per dag kaas bestellen, en dat zes dagen in de week.

 

De kaas wordt vers van het mes gesneden, pas op de dag dat deze bij ons deur uitgaat. Dit, in combinatie met de vacuümverpakking, zorgt ervoor dat jij kunt vertrouwen op een vers stukje kaas. De keuze is enorm, van jong tot belegen, tot oud en overjarig. Ook jouw favoriete kaas vind je in onze kaasshop.

 

Kaas, kaas en nog eens kaas kopen in onze online kaaswinkelkaas kaas

Het assortiment in onze kaasshop is uitgebreid en zeer divers. Vele soorten kaas worden nog volgens authentiek recept gemaakt op kleinschalige kaasboerderijen in binnen- en buitenland. Een kleine greep uit het kaasaanbod van onze kaas shop is:

 

·         Hollandse boerenkaas, Goudse kaas en kaas uit de Beemster.

·         Buitenlandse kaas, zoals witschimmelkaas, Parmezaanse brokkelkaas en raclette kaas.

·         Schapen- en geitenkaas uit binnen- en buitenland.

·         Diversen kazen met kruidentoevoeging, zoals sambalkaas, truffelkaas en kaas met fenegriek.

·         Biologische kaas en minder vette kaas, ofwel light kaas.

 

Behalve losse stukken kaas, is onze kaasshop ook het adres voor:

 

kaascadeaus·         Kant-en-klare kaasplankjes

·         Unieke, luxe kaascadeaus

·         Lekkere kaasfondue

·         Handige kaastools

·         Hele kazen, van klein tot groot

 

Een shop vol met kaas

Ons kleine landje staat wereldwijd bekend als kaasland. Met een kaasproductie van ongeveer 800 miljoen kilo kaas, zijn wij echte kaaskoppen. Ook ver over de grens wordt onze kaas gegeten. Niet voor niets versturen wij dan ook regelmatig kaas uit onze kaasshop naar het buitenland. Natuurlijk zijn er nog veel meer landen die kaas produceren. Wij gaan altijd op zoek naar de lekkerste soorten. Daarom kunnen wij een verscheidenheid aan kaas aanbieden in onze online kaaswinkel; kaas uit Frankrijk, België, Zwitserland en Engeland, maar ook kaas uit  Spanje en Italië vind je terug in ons aanbod. Er is voor ieder wat wils.

 

Met korting shoppen in onze kaasshop

Speciaal voor iedereen die niet te veel wil betalen voor zijn kaas, vind je in onze schimmelkaaskaasshop een categorie met ‘aanbiedingen’. Hier vind je regelmatig lekkere kaas met korting, ook kaasplankjes en kaaspakketten zijn geregeld in de aanbieding. En wil je altijd profiteren van aantrekkelijke kortingen en lekkere aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan bovendien als dank een welkomstkorting van 5 euro op je eerste bestelling in onze kaasshop. Mooi meegenomen toch?!