Wil jij een kaasplankje kopen? Neem dan eens een kijkje in onze online kaasshop. Wij hebben een aparte categorie met diverse soorten kaasplankjes voor vier, zes en acht personen. Liever zelf je kaasplankje samenstellen? Geen probleem, kies uit ons uitgebreide assortiment jouw favoriete stukken kaas.

 

De kaasplank zelf

Het samenstellen van een kaasplankje, bijvoorbeeld als afsluiter van een lekker diner, begint natuurlijk met het uitzoeken van de juiste kaasplank. En daarvoor zit je ook goed bij Delekkerstekaas.nl, want in onze online kaaswinkel kan je gemakkelijk en snel een kaasplankje kopen. kaasplankje

 

Tussen de kaastools vind je diverse plankjes van klein tot groot, van rond tot langwerpig, van beuken tot leisteen en zelfs in boomstamvorm. Kies bijvoorbeeld voor een leistenen kaasplank als je een hippe, luxe uitstraling wilt creëren. De witte en gele kaassoorten steken prachtig af op de donkere ondergrond. Of maak indruk met een fraaie teakhouten kaasplank om je kaas op te serveren.

 

Kaasplankje samenstellen

Wil je een kaasplankje kopen, dan kun je in onze kaasshop kiezen voor onze kant-en-klare kaasplankjes (exclusief plankje). Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een:

 

·Frans kaasplankje         Hollands kaasplankje

·         Frans kaasplankje

·         Kaasplankje bergkazen

·         Pittig kaasplankje

·         Kaasplankje kruidenkaas

 

Kies je voor onze samengestelde kaasplankjes, dan weet je zeker dat alle kazen bij elkaar passen. Maar, je kunt natuurlijk ook zelf je kaasplankje samenstellen. Let dan op het volgende:

 

·         Kies minimaal drie verschillende soorten kaas

·         Kies voor kazen die qua kleur, structuur en smaak van elkaar verschillen

·         Koop ongeveer 125-150 gram kaas per persoon

 

Of je nu zelf je kaas kiest of een door ons samengesteld kaasplankje kopen gaat, je maakt je dessert compleet met verschillende confitures en wat brood, bijvoorbeeld dadelbrood.

 

Een kaasplankje kopen voor elke gelegenheid

Een kaasplankje zorgt ervoor dat de culinaire uitstraling van je borreltafel kaas kaasaanzienlijk stijgt. Want zeg nu zelf, wat is er nu lekkerder dan een rijk gevulde serveerplank met verschillende soorten kaas? Je kan een kaasplankje kopen en gebruiken als dessert, maar een kaasassorti met zachte en pittige kazen is ook bij een lunch of brunch een smakelijke toevoeging. Natuurlijk scoort het serveerplankje met al die overheerlijke stukjes kaas ’s avonds bij de borrel of een goed glas wijn ook uitermate goed. Kaas kan eigenlijk altijd! Dus waarom zou je geen kaasplankje kopen?