Wie op zoek is naar een origineel en vooral lekker geschenk, koopt een kaasgeschenk! Een kaascadeau kan je zo duur maken als je zelf wilt en is superleuk om te krijgen. In onze kaasshop shop je de lekkerste kaas bij elkaar. Weet je niet goed welke kaas je moet kiezen? Bekijk dan onze categorie kaas cadeau. Hier vind je een variatie aan kaasgeschenken in diverse prijsklassen.

 

Kaascadeau voor kaasliefhebbers

Als kaasliefhebber sta je er vast niet raar van te kijken dat kaas in Nederland tot één van de meest populaire producten behoort. Wij Hollanders zijn dol op kaas. Daarom is een kaasgeschenk het perfecte cadeau voor vrijwel iedereen die van kaas houdt. Of je nu kaas geeft als verjaardagscadeau, om iemand te bedanken, succes te wensen of gewoon zomaar, een kaas cadeau doet het altijd goed!

 

1050Relatiegeschenk met kaas

Ook als relatiegeschenk is kaas een uitstekende keuze. Een kleine Edammer, één van onze 4 kilo kazen of een hele Goudse kaas met bijvoorbeeld je eigen logo erop scoort zeker goed bij je relaties in binnen- en buitenland. Ben je voor de feestdagen op zoek naar iets origineels, iets lekkers en iets leuks? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een kaasgeschenk.

 

Soorten kaascadeaus

Je kan zelf diverse stukjes kaas bij elkaar shoppen, vergeet daarbij de kaastools niet. Je kan ook kiezen voor onze kant-en-klare kaasgeschenken. Enkele voorbeelden van kaascadeaus zijn:

 

-          Een bijzonder geitenkaaspakket met jonge, belegen en oude geitenkaas.kaascadeau.2
-          Een mandje oude kaas met Port, een heerlijke combinatie.
-          Een kaascadeau XL, speciaal voor de kaasliefhebber.
-          Diverse kleine kaasjes van 425 gram in verschillende smaken.
-          Het prachtige boek De Nederlandse Kaasplank.
-          Diverse kaastools in een fraaie geschenkbox.

 

cadeaukaartjeKaasgeschenk met bericht

Koop je via onze online kaasshop een kaasgeschenk en laat je dit direct bij de gelukkige bezorgen? Vergeet dan niet om tijdens het bestelproces een berichtje bij je bestelling te plaatsen. Dit berichtje printen wij uit en voegen wij aan je bestelling toe. Het maakt het net even iets persoonlijker. En bestel je het kaascadeau op werkdagen voor 14.00 uur, dan wordt je bestelling ook diezelfde dag nog door ons verzonden. Voor bezorging in Nederland kan je tevens tot 4 weken vooruit een bezorgdag kiezen. Hoe makkelijk is dat?!

 

Bekijk onze kaascadeaus en maak iemand blij met een kaasgeschenk!