Ben jij dol op kaas en koop je vaak kaas? Hoe leuk is het dan om jouw favoriete kaas met korting te kopen? In onze kaasshop kun je namelijk regelmatig profiteren van aantrekkelijke kaasaanbiedingen. Iedere week een andere kaassoort in de aanbieding. Meld je dus snel aan op onze nieuwsbrief om geen kaasaanbieding meer te missen!

kaascadeauKaas van de week

In onze kaasshop vind je een aparte categorie met kaas aanbiedingen. Hier kun je wekelijks lekkere kaas kopen tegen scherpe prijzen. En niet alleen losse stukken kaas bieden wij met korting aan, ook luxe kaasplankjes, kaaspakketten, hele kleine kaasjes en kaascadeaus vind je met regelmaat als kaasaanbieding of als kaas van de week met korting. Houd dus vooral deze categorie in de gaten als je niet te veel wil betalen.

Allerlei soorten kaas met korting

Geef je binnenkort een feestje of organiseer je eerdaags een gezellig etentje? Dan mag onze kaas niet ontbreken. Enkele voorbeelden van kaas die je geregeld in de aanbieding kunt kopen zijn:Komijne kaas

  • Boerenkaas en boerderijkaas
  • Goudse kaas, van jong tot oud
  • Noord-Hollandse Beemsterkaas
  • Parmezaanse kaas, de echte
  • Geiten- en/of schapenkaas
  • Smaakvolle kruidenkaas

Of je nu kaas kopen gaat voor bij de borrel of als afsluiter van een diner, te veel betalen wil je natuurlijk niet. En dus koop je een kaassoort uit de kaasaanbieding, want kortingen kunnen soms oplopen tot wel 30%. Mis het niet!

witschimmelkaasKies je eigen bezorgdag

Wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur bij ons kaas bestelt, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Dit geld ook voor een kaasaanbieding. Daarnaast is het ook mogelijk om een bezorgdatum in de toekomst te kiezen. Vier je dus over twee weken je verjaardag en wil je nu vast kaas uit de aanbieding bestellen, om te profiteren van de korting? Geen probleem, plaats je bestelling en geef een bezorgdag naar keuze aan. Je kunt tot circa vier weken vooruit een datum kiezen. De kaas van de week wordt pas op de dag van verzending vers van het mes gesneden en vacuüm verpakt. Versheid is hierdoor gegarandeerd.

Voordelig kaas kopen Boerenkaaspakket

Wij van Delekkerstekaas.nl vinden het niet nodig dat je te veel betaalt voor dit heerlijke product. Als je dus bij ons kaas koopt, betaal je niet te veel. En kies je voor een kaas van de week, dan ben je nog voordeliger uit. Dankzij onze jarenlange kennis over kaas, leveren wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit geldt natuurlijk ook voor een kaasaanbieding. Profiteer hiervan en houdt onze aanbiedingen in de gaten, want elke week is er een andere soort in de aanbieding. Of nog beter; schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je hebt direct de eerste korting van €5 te pakken!