Steeds meer mensen ontdekken het gemak van onze kaas webshop. Dagelijks komen uit heel  Europa de bestellingen binnen. Eigenlijk heel logisch, het winkelen in steden en dorpen neemt af, kaasspecialisten sluiten hun deuren, en supermarkten hebben niet altijd jou favoriete kaas in hun assortiment. Bovendien zijn er veel kaas makende boeren die op zoek zijn naar een manier om hun authentieke kazen te verkopen.

Online kaasspeciaalzaak

Onze kaas webshop is eigenlijk een online kaasspeciaalzaak, ons assortiment bestaat uit 300 soorten Hollandse en buitenlandse kaas die pas afgesneden worden nadat je bestelling bij ons binnen is. Daarnaast kun je er allerlei soorten vers geraspte kaas voor kaasfondue, kaasplateaus, kaasgereedschap, hele kazen en natuurlijk kaasgeschenken kopen. Natuurlijk vraag jij je af, hoe wordt de kaas verpakt en verzonden? Maak je geen zorgen, wij zijn als het om verpakken gaat zo zorgvuldig als mogelijk, kaas is immers onze passie.  Heb jij al eens kaas gekocht bij onze kaas webshop dan zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar je mening over onze webshop en het versturen van kaas.

Win dit kaaspakket !

Kaas webshop

Om meer mensen kennis te laten maken met de kwaliteit en de service van Delekkerstekaas.nl verloten we komende weken een Luxe kaaspakket onder onze kaasliefhebbers. Het kaaspakket bestaat uit 4 flinke stukken Hollandse kaas, een kaasschaaf, een speciaal kaasmesje en een potje mosterd dille saus. Ben nog geen klant van onze kaas webshop? Ook dan kun je meedoen! De actie loopt in ieder geval tot en met 24 maart.

 

Hoe doe je mee?

  • Laat hieronder je mening over onze kaas webshop achter.
  • Twitter mee over deze actie gebruik  #onlinekaaskopen.
  • Retweet de tweets van @adridendekker
  • Volg ons op twitter @adridendekker

Tot ziens bij onze kaas webshop

Ben je een kaasliefhebber, ben je geïnteresseerd in het verhaal achter bijzondere kaasjes en wil je regelmatig onweerstaanbare kaas aanbiedingen van ons ontvangen? schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En de Winnaar is....

@skypien  Van harte gefeliciteerd met het winnen van het kaaspakket, eet smakelijk, wij zijn benieuwd naar je mening over #onlinekaaskopen!