Een kerstpakket met kaas is misschien niet het eerste wat in je opkomt als de kersttijd er weer aankomt. Het wordt ieder jaar lastiger om iets origineels te bedenken. Waarom kies je dit jaar dan niet voor een uiterst smaakvol pakket met diverse kaassoorten? Vrijwel iedereen houdt van kaas. Doe er een leuke kaastool bij en klaar ben je. Kaas voor in het kerstpakket koop je snel en voordelig in onze kaasshop.

 

Soorten kaaspakketten

Een kerstpakket met kaas is echt een aanrader. Wil jij dit jaar je werknemers, collega’s en/of relaties eens echt een keertje verrassen en verwennen? Koop dan online in onze kaasshop de lekkerste kaas voor in het kerstpakket. Vind je het lastig diverse soorten kaas bij elkaar te zoeken? Geen probleem, want wij hebben alvast wat heerlijke kaaspakketten voor je samengesteld. Enkele voorbeelden zijn:

 

-          Boerderij kaaspakket met diverse soorten boerenkaas. kaascadeau met bier

-          Een kaaspakket met brokkelkaas, een rasp, steekmesje en potje.

-          Een kerstpakket met kruidenkaas, van brandnetelkaas tot sambalkaas.

-          Een pakket met kaas en wijn, toch een beetje traditioneel.

 

Kaas voor kerstpakketten

Behalve samengestelde kaaspakketten hebben we ook nog een aparte categorie met kaas voor in het kerstpakket. Hier vind je allemaal kleine stukjes kaas, van jong tot oud en uit binnen- en buitenland. Denk aan olijvenkaas, Goudse overjarig, heublumeboeren belegen, Heublume en Comté. Bovendien geldt, hoe meer stukjes kaas je koopt, hoe goedkoper het wordt.

 

Ook leuk zijn de kleine kaasjes van 425 gram of de ronde Edammer. Uiteraard kun je ook gewoon kaas bestellen uit de andere categorieën. Vergeet dan ook de categorie kaastools met leuke kaasplankjes, kaasmessen en raspen niet. En maak je kerstpakket compleet met een van onze heerlijke confituren, zoals een potje Mosterd dille saus of Van Woerkom’s kersenconfiture.

 

Een kerstpakket met kaas: leuk, origineel en erg lekker Edammer kaas

Kaas is lekker voor op brood, is een finishing touch op je gerecht, doet het goed als afsluiter van een diner en smaakt ook heerlijk uit het vuistje ’s avonds bij de borrel. En wie houdt er nou niet van kaas? Het is leuk, origineel en ook vooral lekker om te krijgen. Diverse soorten kaas voor in het kerstpakket vind je in onze kaasshop. En kom je er niet uit? Wij helpen je graag!