Wil jij kaas versturen naar het buitenland? Dat is geen enkel probleem. Via delekkerstekaas.nl is het mogelijk om kaas over de hele wereld te laten bezorgen. Verras dus eens een ver familielid, een vriend in het buitenland of een buitenlandse relatie met een kaascadeau of een hele kaas. Succes is verzekerd!

 

Kleine kaasjes versturenEdammer met doosje

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die in het buitenland woont? Kies dan voor een lekker kaascadeau. Je vindt in onze online kaasshop diverse kaaspakketten, zoals de kaaskado’s met geitenkaas of Goudse kaas. Ook kleine kaas en 4 kg kaas vind je in ons assortiment. Koop je bijvoorbeeld een Edammer kaas, vergeet dan niet om het bijpassende geschenkdoosje er bij te bestellen. Het maakt je cadeau helemaal compleet.

 

Een hele kaas versturen naar het buitenland

oude_kaas_4_kgWil je kaas versturen naar het buitenland, dan kun je er ook voor kiezen om een hele kaas te bestellen en te laten versturen. We hebben een aparte categorie met hele kazen. Zeker voor bedrijven met klanten in het buitenland is een hele kaas een fantastisch relatiegeschenk. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele Hollandse hele kaas om te versturen naar het buitenland. Van Beemster tot boerenkaas en van Goudse tot magere kaas, in alle varianten zijn hele kazen te koop. Desgewenst voorzien wij de kaas van jouw logo, hoe leuk is dat?

 

Kaas kerstpakket

Een standaard, traditioneel kerstpakket is eigenlijk best saai. Wat te denken dit kaascadeau.2jaar van een kerstpakket gevuld met lekkere kaas? In de categorie kaas voor kerstpakketten hebben wij alvast diverse smaakvolle kleine kaasjes voor je geselecteerd. Deze zijn geliefd bij veel kaasliefhebbers en kunnen gemakkelijk in een kerstpakket. Ook kan je deze kaas versturen naar het buitenland, bijvoorbeeld naar collega’s die in een ander land werkzaam zijn. Liever een kaas kerstpakket of relatiegeschenk op maat bestellen? Informeer eens naar de mogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven.

 

Vergeet de kaastools niet

steekmesjeGa je kaas versturen naar het buitenland? Vergeet dan zeker onze kaastools niet. Ga je een hele kaas kopen en verzenden? Wij hebben speciale kaasmessen en kaasdraad te koop om een hele kaas aan te snijden. Kies je voor een kleine kaas, dan kan je er een mooie kaasplank bij bestellen en bij de Parmezaanse kaas mag natuurlijk het steekmesje niet ontbreken. Goed kaasgereedschap laat de kaas nog lekkerder smaken.

 

Kaas versturen naar het buitenland? Hier lees je de tarieven en levertijden.