Als je kaas kopen wilt met de kookkado pas, ben je bij Delekkerstekaas.nl aan het goede adres. Je vindt in onze kaasshop kaas in verschillende soorten, groottes en smaken. Van 200 gram tot een hele kaas en van jong tot oude kaas. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

 

Hoe moet ik de kookkado pas gebruiken?

Wil je kaas kopen met de kookkado pas die je als cadeau hebt ontvangen? Geen kaas met mesjeprobleem, want met deze cadeaukaart kun je heel eenvoudig in onze kaasshop betalen. Allereerst kies je natuurlijk jouw favoriete kaas, die je in je winkelwagen plaatst. Vergeet ook niet de toebehoren, zoals een potje mosterd, een zakje kaaskoekjes of een kaasmesje voor bijvoorbeeld onze lekkere Parmezaanse kaas.

 

kaaskoekjesHeb je alle kaas gevonden? Dan ga je verder naar afrekenen. Je vult vervolgens je naam en adresgegevens in, kiest voor de gewenste bezorgdag en klikt bij afrekenen op het kleine rondje voor kookkado. Daarna word je automatisch doorgestuurd naar de betaalservice van kookkado.nl om je bestelling te betalen met jouw kookkadosaldo. Kaas kopen met de kookkado pas is dus een fluitje van een cent.

 

De verschillende soorten kaas kopen

In onze kaasshop bestel je online de lekkerste kaas. Ons assortiment is zeer heublumedivers en bestaat onder meer uit Beemsterkaas, Hollandse boerenkaas, kruidenkaas, minder vette kaas, geitenkaas, kaasplankjes, kaasfondue en natuurlijk de buitenlandse specialiteiten, zoals de echte Italiaanse Parmezaanse kaas, Franse roombrie, Zwitserse bergkaas en Spaanse schapenkaas. Daarnaast kun je bij ons ook een hele kaas kopen met de kookkado pas, kaasgereedschap en lekkere confitures. Kortom, alles voor de kaasliefhebber.

 

Een kaascadeau kopen

Je kunt niet alleen kaas kopen met je kookkado pas, ook mooie accessoires en kaascadeaus kun je met deze kadokaart kopen. Wil je dus iemand verrassen met een kaaskado vol Hollandse kaas, een kaascadeau met bier, een klein kaasje van kaascadeau met bier425 gram met komijn of een geschenkbox Parmigiano Reggianno met drie prachtige RVS kaasaccessoires? Dan kun je tijdens het afrekenen eveneens kiezen voor de optie: betalen met kookkado.

Wij snijden de kaas pas nadat jij hebt besteld, verser kan dus niet. Bovendien wordt alle harde kaas vacuüm verpakt verzonden naar ieder gewenst adres, of dit nu in Nederland is of in Duitsland, Zweden of Amerika. Wil je dus kaas kopen met de kookkado pas, kijk dan rustig rond in onze online kaasshop.