Koop je vaak kaas? Behoort kaas tot één van jouw favoriete producten in huis? Koop dan bij delekkerstekaas.nl kaas in de aanbieding. In onze kaasshop kun je regelmatig profiteren van aantrekkelijke kortingen. En als je je aanmeldt op de nieuwsbrief hoef je geen kaasaanbieding meer te missen.

 

oude_kaas_4_kgKaas met korting

Iedereen houdt van korting en niemand wil te veel betalen. Wil je met de feestdagen genieten van een kaasplankje of een blokje kaas serveren ’s avonds bij de borrel? Houd dan onze site in de gaten en kies voor onze kaas in de aanbieding waar kortingen op kunnen lopen tot wel 30%. Wekelijks koop je bij onze lekkere kaas met korting, zoals Goudse kaas, van jong tot oud, geitenkaas, boerenkaas, Parmezaanse kaas, kruidenkaas, minder vette kaas, buitenlandse kaas en kaas uit de Beemster. Voor ieder wat wils!

Aanbiedingen met kaas

Je koopt in onze kaasshop niet alleen losse stukken kaas in de aanbieding, ook andere samenstellingen met kaas en kaaspakketten bieden wij regelmatig met korting aan. Hierbij kun je denken aan: luxe kaasplankje

·         Kaascadeaus

·         Kaasplankjes

·         Kleine ronde kaasjes

·         Kaastools

We hebben een aparte categorie met aanbiedingen voor je aangemaakt, zodat je alle kaas met korting snel kunt vinden. Wil je dus niet te veel betalen, dan is het verstandig de categorie met kaas in de aanbieding goed in de gaten te houden.

Kaas met voordeel kopen

Ga je online via onze kaasshop kaas kopen, dan kun je er op vertrouwen dat je niet te veel betaalt. En al helemaal niet als je kiest voor kaas in de aanbieding. Wij leveren de beste prijs/kwaliteit verhouding, dankzij onze jarenlange kennis en herfstpakketervaring over én met kaas. Alle kaas wordt vers van het mes gesneden en duurzaam verpakt, pas op de dag dat deze wordt verzonden. Dit geldt ook voor kaas met korting. Versheid is gegarandeerd.

Pak die eerste korting

Ben je nog geen klant van delekkerstekaas.nl, maar wil je wel kaas met korting kopen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen regelmatig digitale post met kaas in de aanbieding, je ontvangt tevens als dank voor je inschrijving een welkomstkortingscode van vijf euro. Deze kortingscode kun je gelijk bij je eerste bestelling al gebruiken. Kaas in de aanbieding kopen wordt zo wel heel voordelig!