Online kaas bestellen is erg makkelijk, na het avondeten is het ontspannend om de online kaasshop aan te klikken en dan rustig je favoriete kaas te bestellen. Het nadeel van een kaas bestellen via internet is dat je de kaas niet kunt proeven. Daar hebben wij een oplossing voor.

Kom in de winkel proeven en online kaas bestellen

Op zaterdag kun je namelijk in onze kaaswinkel in de Barrevoetestraat in Haarlem terecht om kaas te bekijken te ruiken en te proeven, uiteraard kun je de kaas ook ter plekke kopen. De overige dagen van de week kun je online kaas bestellen in onze online kaasshop delekkerstekaas.nl. Uiteraard kun je er voor kiezen om je kaasbestelling op zaterdag in Haarlem op te halen. Je hoeft dan niet in de rij te staan en je ontvangt je kaas keurig vacuüm verpakt.

Openingstijden Kaaswinkel

In de winkel kun je elke zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur terecht om heerlijke Hollandse boerenkaas, meer dan 150 soorten buitenlandse kaas te proeven en te kopen. De overige dagen van de week zijn we gesloten. We zijn dan druk met klanten die online kaas bestellen. Uiteraard zijn we dan wel telefonisch of per e-mail bereikbaar, voor vragen en advies. Onze contactgegevens kun je hier vinden.

Kaas bestellen en afhalen

Wil je online kaas bestellen en op zaterdag afhalen? Zorg er dan voor dat je bestelling voor vrijdagmiddag 15:00 uur bij ons binnen is. Dan hebben wij de tijd om de kaas af te snijden en in te pakken.

online kaas bestellen en afhalen

Kortom, wie op zaterdag naar de beste winkelstad van Nederland gaat mag de kaaswinkel in de Barrevoetestraat niet overslaan. Vanaf de Botermarkt is het nog geen 100 meter lopen!

Heb jij al kennis gemaakt met de fysieke winkel van Delekkerstekaas.nl?