Kaas bestellen in onze kaaswinkel

Het is december! Dat betekent dat de drukste periode van het jaar weer is aangebroken. Er moet een hoop geregeld worden, zowel thuis als op het werk. Tussen alle bedrijvigheid door mag je natuurlijk onze lekkere kaas niet vergeten. Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je aan om in december je favoriete kaas op tijd te bestellen!

Bestel tijdig kaasgeschenken en kaas voor de bedrijfsborrel

Om het je wat gemakkelijker te maken tijdens de drukke decembermaand, hebben wij alvast diverse kaasplankjes en kaascadeaus voor je samengesteld. In onze kaaswinkel kun je heel eenvoudig je bestelling alvast inplannen. Heb je veel kaas nodig voor je relaties of bedrijfsborrel? Geef je bestelling dan een week van te voren vast door, dan kunnen wij deze reserveren. Zo weet je zeker dat jouw kaas niet is uitverkocht en op tijd wordt geleverd!

kaascadeaus

Kaas kopen voor de feestdagen; bestel op tijd!

Ga je dit jaar gezellig met vrienden of familie kaasfonduen? In onze kaasshop kun je kiezen uit verschillende kaasfonduepakketten. Zo hoef je alleen maar jouw favoriete smaak te kiezen en je kaas te bestellen. Ook hier geldt: bestel op tijd!

Onze kazen zijn altijd vers. Na ontvangst van je bestelling kun je de kaas nog minimaal 7 dagen bewaren. Sommige kazen nog langer. Het is dus echt niet nodig om tot het laatste moment te wachten met het bestellen van je kaas!

Kaas bestellen voor de feestdagen tot uiterlijk dinsdag 22 december

Post NL heeft het de week voor de kerstdagen ook mega druk. Om ervoor te zorgen dat iedereen tijdens de feestdagen van kaas kan genieten, versturen wij tot en met dinsdag 22 december kaasbestellingen. Bestellingen worden dan woensdag, uiterlijk donderdag afgeleverd. Voor bestellingen die dinsdag 22 december na 17:00 uur binnenkomen, kunnen wij niet garanderen dat deze nog voor de kerstdagen worden geleverd.

happy new year

Kaas kopen voor de jaarwisseling tot uiterlijk dinsdag 29 december

Wil je kaas bestellen voor de jaarwisseling? Zorg er dan voor dat wij je bestelling uiterlijk dinsdag 29 december binnen hebben. Ook hier geldt: wacht niet tot na dinsdagmiddag met bestellen, omdat wij anders niet kunnen garanderen dat de kaas ook echt nog in 2015 bij je arriveert. Bovendien smaakt de kaas die wij op maandag versturen tijdens de jaarwisseling net zo lekker!

Kaas afhalen in onze kaaswinkel in Haarlem

Woon je in de buurt van Haarlem? Dan heb je mazzel, want dan kun je de kaas afhalen in onze kaaswinkel aan de Barrevoetestraat 10. Deze is van 21 t/m 24 december, 30 t/m 31 december 2015 en op 2 januari 2016 dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Het hele assortiment kaas is in onze kaaswinkel in Haarlem verkrijgbaar en bovendien kun je er gratis proeven!