Ben jij liefhebber van kaas en wil je eens een keertje online kaas bestellen? Dan ben je bij delekkerstekaas.nl aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met kaas en kaastools. Of je nu houdt van jonge, belegen of oude kaas, van kaas met kruiden of geitenkaas, in onze kaasshop kun je diverse soorten kaas kopen.

Kaas kopen met voordeel

Online kaas bestellen hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij bieden regelmatig Edammerlekkere kaas met korting aan. Deze vind je onder meer in onze categorie ‘kaas aanbiedingen’. Smaakvolle voordeelpakketten, een vetarm kaaspakket, kaas van de boerderij of een hele 4 kilo kaas, er is altijd wel een kaas met korting te koop. En als je eenmaal bij ons kaas hebt besteld, wil je vast en zeker nooit meer anders.

 

Assortiment kaas

Ga je kaas bestellen in onze kaasshop, dan is de keuze reuze. Daarom staat elke kaassoort in zijn eigen categorie. Enkele voorbeelden zijn:

 

doosje kaas·         Hollandse kaas met onder meer boerenkaas, beemsterkaas, kruidenkaas en Goudse.

·         Buitenlandse kaas met onder andere kaas uit Zwitserland, Frankrijk en Italië.

·         Hele kazen, leuk als relatiegeschenk of om mee naar het buitenland te nemen.

·         Parmezaanse kaas met de echte Parmigiano Reggiano van diverse rijpingen.

·         Kaas cadeau, voor elk budget een lekker kaasgeschenk.

 

Vers en vacuümverpakt verzonden Online kaas bestellen bij de lekkerstekaas.nl

In onze kaasshop kaas bestellen, betekent vers van het mes gesneden. Zodra jouw bestelling is ontvangen en ook dezelfde dag nog de deur uitgaat, snijden wij de kaas en wordt deze vacuümverpakt verzonden. Wil je de kaas pas een week later hebben, dan wordt deze ook pas een week later gesneden en verpakt. De kaas ligt zodoende niet dagen vacuümverpakt klaar om verzonden te worden.

 

Waarom online kaas bestellen in onze kaasshop?

Online kaas kopen biedt echt vele voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld de deur niet meer uit en te slepen met zware stukken kaas (denk aan grote gezinnen of voor een feest). En wanneer je kaas in onze kaasshop koopt, profiteer je van nog meer voordelen, namelijk:

 

·         Uitgebreid aanbod met kaas en toebehoren voor scherpe prijzenAdri-den-Dekker-2

·         Gegarandeerd vers van het mes door snelle doorlooptijd

·         Op werkdagen voor 14.00 uur besteld = dezelfde dag nog weg

·         Altijd vacuümverpakt verzonden vanuit gecertificeerd magazijn

·         Gratis kaaspapier meegeleverd

 

Kijk dus eens rustig rond in onze kaasshop en ben je overtuigd? Je kan bij ons 24 uur per dag en 6 dagen in de week voordelig kaas bestellen!