Wil je voordelig kaas kopen in onze kaasshop? Kies dan voor platte stukjes kaas, want die kunnen we verpakken als brievenbuspakketje. Dit scheelt je aanzienlijk in de verzendkosten. Vooral interessant als je kaas bij verschillende ontvangers wilt laten bezorgen. Informeer eens naar de mogelijkheden over kaas als brievenbuspakket versturen. 

De voordelen van platte stukjes kaas kopen

Het heeft diverse voordelen om platte stukjes kaas te kopen. Enkele voorbeelden zijn:

 

·         De verzending is goedkoper, want we kunnen de kaas als brievenbuspakket versturen.

·         De kaas past gemakkelijker in een kaas bewaardoos.

·         Platte stukken kaas zijn eenvoudiger in blokjes te snijden, bijvoorbeeld wanneer je onverwachts gaat kaasfonduen.

·         Kies meerdere platte stukken kaas bij elkaar en je hebt een lekker kaascadeau. Ook leuk voor in een kerstpakket.

 

Platte stukjes kaas als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een uniek en smaakvol relatiegeschenk voor je zakelijke relaties in binnen- en buitenland? Denk dan eens aan een plat stukje kaas, lekker 4038_8__3en origineel. In onze kaasshop vind je kaas in alle soorten, maten en smaken. Van jong en romig tot oud en pikant, maar ook kaas met toevoeging van kruiden, stukjes truffel of pesto. Van boerenkaas en Goudse tot kaas uit de Beemster. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij kunnen al deze kaas als brievenbuspakket versturen.

 

Kerstpakketten met kleine kaasjes

Platte stukjes kaas kunnen ook uitstekend in een ‘kaas’ kerstpakket. Ze nemen niet veel ruimte in en je kunt kiezen voor verschillende soorten. Ga je voor een mijn_foto343boerenkaas kerstpakket of toch voor ‘light’ kaas kerstpakket. In onze online kaaswinkel vind je tevens een mooi assortiment met kaastools, zoals kaasplankjes, kaasschaven en kaasmessen. Maak je kerstpakket compleet met een leuk schort, een potje mosterd en onze kaaskoekjes. Succes verzekerd!

 

Kaas offerte op maat

Wil je dit jaar je medewerkers en klanten verrassen met een lekker kaaskado, maar wil je niet te veel betalen aan bezorgkosten? Denk dan aan onze platte stukjes kaas die wij als brievenbuspakketje kunnen verpakken en dus voordelig naar al je klanten en medewerkers kunnen verzenden. Platte stukjes kaas kopen kun je overal, maar in kwaliteit en smaak zitten grote verschillen. Maak kennis met Delekkerstekaas.nl en ontdek onze jarenlange kaaservaring. Heb je meerdere stukjes kaas nodig? Wil je kaas als brievenbuspakket versturen? Informeer naar de mogelijkheden en vraag hier vrijblijvend een offerte aan.