Ben jij kaasliefhebber en consumeer je kaas op diverse manieren? Dan is een hele kaas kopen wellicht een goed idee. Een hele kaas bestellen biedt vele voordelen. In onze kaasshop vind je zelfs een aparte categorie met hele kazen, zodat je gemakkelijk jouw favoriete kaas kunt vinden.

 

Waarom een hele kaas kopen?

Je vraagt je misschien af waarom je een hele kaas zou kopen? We zetten een aantal redenen voor je op rij: 

·         Het is goedkoper dan losse stukken kaas4038_8__3

·         Een hele kaas is lang houdbaar

·         Een hele kaas is leuk als kaascadeau

·         Het biedt je veel gemak

 

Prijsvoordeel

Een hele kaas kopen is voordeliger dan wanneer je diverse losse stukken kaas koopt. Geef je dus binnenkort een groot feest waarbij je een stukje kaas wilt serveren? Dan is een hele kaas zeker een optie als je niet te veel wilt betalen. Ook is een kaaswiel (zoals een hele kaas wordt genoemd) een uitstekende keuze voor grootverbruikers die op de kleintjes moeten letten.

 

Leuk als kaascadeau

Ben je op zoek naar origineel (en lekker) cadeau voor vrienden die in Engeland wonen, voor familieleden die een mijlpaal vieren, een collega die gaat trouwen of voor al je relaties in binnen- en buitenland? Een hele kaas is hartstikke leuk als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan: 

Edammer met doosje·         Een Goudse oude kaas voor buitenlandse relaties

·         Een Edammer jonge kaas voor bruid en bruidegom

·         Een hele magere kaas voor wie op de kilo’s wil letten

·         Een hele Manchego schapenkaas, als je iets bijzonders wilt geven

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een hele boerenkaas, geitenkaas, komijnekaas of een hele kaas kopen afkomstig uit de Beemster. De keuze is groot.

 

Een hele kaas kopen via onze kaasshop

Wanneer je een hele kaas kopen gaat, wil je natuurlijk liever niet slepen met zo’n (vaak) zware kaas en dus bestel je deze gewoon via onze kaasshop. Je hoeft er de deur niet voor uit, want je kunt zes dagen in de week, 24 uur per dag kaas bestellen in onze online kaaswinkel. Wil je iemand verrassen met een hele kaas? Wij verzenden kaas over de hele wereld, met uitzondering van zachte kazen. manchego

Kaas is een lekker, gezond en natuurlijk product dat op vele manieren te consumeren is. Als plakje kaas bij het ontbijt, als stukjes kaas door een lichte salade bij de lunch, geraspt over een avondgerecht, gesmolten in de fonduepan of het raclette apparaat, op een kaasplankje als afsluiter van een diner en bij de borrel uit het vuistje. Waarom zou je dus geen hele kaas kopen?