Wij als kaaskoppen eten ontzettend veel kaas, van jong tot oud. Kaas is ook nog eens vrij lang houdbaar, dus waarom zou je geen hele kaas kopen?

 

Soorten hele kaas

In onze online kaaswinkel kun je terecht voor vele verschillende soorten kaas uit binnen- en buitenland en van jong tot oud. Veel van deze kaassoorten kan je ook als hele kaas kopen, bijvoorbeeld:

 

·         Beemsterkaas
·         Boerenkaas
·         Komijnekaas
·         Goudse kaas
·         Kruidenkaas
·         Magere kaas
·         Geitenkaas
·         Buitenlandse kaas

 

noord_hollandse_belegen_hele_kaas_kopen_1_1Beemsterkaas

Een hele Beemster kaas kopen is een prima idee als je houdt van kaas met een unieke smaak. De kaas wordt gemaakt van de melk van koeien die vrij rondlopen en grazen op de vruchtbare Beemster polders. Een romige, ziltige en smedige kaas is wat je krijgt.

 

Boerenkaasboeren-stolwijker-hele-kaas-online-kopen_1_3

Boerenkaas wordt op ambachtelijke, traditionele wijze gemaakt. Zorg, passie en vakmanschap staan hoog in het vaandel tijdens de bereiding van deze kaas, en dat proef je! Van boerenkaas geniet je volop dus waarom geen hele kaas kopen?

 

jong_komijn_hele_kaas_kopen_2_1Komijnekaas

Tijdens de bereiding van komijnekaas worden komijnzaadjes toegevoegd. De smaak van de kaas wordt sterker, naarmate de kaas langer rijpt. Elke komijnekaas krijgt hierdoor zijn eigen karakteristieke smaak. Een hele komijnekaas is ook leuk als kaascadeau.

 

Goudse kaasgoudse_oud_snijbaar_hele_kaas_kopen_6_1

Wordt er bij jullie in huis veel Goudse kaas gegeten (de bekendste en meest gegeten kaas)? Of geef je binnenkort een feestje met veel gasten? Dan kan je het beste een hele kaas kopen, want dan ben je een stuk goedkoper uit.

 

hele kruidenkaasKruidenkaas

Houd jij ook zo van kaas met een kruidig karakter? Dan is een hele kruidenkaas echt iets voor jou. Waan je in Italië met onze pestokaas, geniet van de frisse smaak van rucolakaas of kies voor een romige kaas verrijkt met brandneteltopjes.

 

Magere kaasoud-35plus-hele-kaas-online-bestellen_1_1

Een hele kaas kopen is zeker een goed idee als je kiest voor onze magere varianten. Deze zijn lekker light en supergezond. De kaas bevat minder zout en vet, maar smaakt even lekker als zijn volvette familie. Bovendien is magere kaas in vele smaken verkrijgbaar.

 

hele geitenkaas belegenGeitenkaas

Geitenkaas is een gezonde kaas, gemaakt van de melk van geiten. De kaas is te herkennen aan de vrij lichte kleur. Een hele kaas kopen is een echte aanrader voor liefhebbers van geitenkaas. Ook erg leuk om cadeau te geven.

 

Buitenlandse kaas3011_2_

Ook andere landen maken heerlijke kaassoorten, zoals de Parmezaanse kaas uit Italië, de Manchego schapenkaas uit Spanje, Blue Stilton uit Engeland en de Roombrie uit Frankrijk. Al deze kaassoorten kan je als hele kaas kopen. 

Neem een kijkje in onze kaasshop als je een hele kaas kopen wilt, want voor alle lekkere kaaszaken moet je bij delekkerstekaas.nl zijn.