De feestdagen staan voor de deur, dus u bent ongetwijfeld aan het nadenken welke hapjes u uw gasten gaat serveren. Een goede keuze is altijd een kaasplateau geserveerd met een heerlijke wijn of rosé. In dit blogartikel geven we een voorbeeld van een kaasplateau welke u kunt kopen bij De lekkerstekaas.nl

Luxe kaasplateau van De lekkerstekaas.nl

5 of 35 personen?

Een kaasplateau kan natuurlijk ten alle tijden besteld en geserveerd worden. Komen er 5 mensen bij u langs tijdens de kerstdagen? Of heeft u een verjaardag waarbij 15 mensen komen? Of heeft u een personeelsfeest waarbij 35 man komt? Voor al deze gelegenheden biedt Delekkerstekaas.nl de optie: een basis kaasplateau of een luxe kaasplateau. Hierbij kunt u kiezen voor plateaus vanaf 5 personen tot en met 35 personen.

Luxe kaasplateau

Een luxe kaasplateau van Delekkerstekaas.nl bestaat uit de volgende kazen:

Comté
De Comté kaas is een Franse bergkaas welke 24 maanden gerijpt heeft. De Comté wordt tegenwoordig nog in veel kleine kaasmakerijen gemaakt. Het is een harde kaas met een licht zoete en pikante smaak.

Brie de Meaux
De Brie de Meaux is een authentieke brie welke gemaakt is van rauwe melk. Deze kaas wordt ook wel 'de koning der kazen' genoemd. De rijping neemt 4 weken in beslag. Deze Brie is een pikante zachte kaas.

Munster Gerome AOC
De Munster Geroma AOC is een Franse kaas. Deze kaas wordt van koemelk gemaakt. De kaas heeft een heerlijke en sterke smaak. Deze kaas staat bekend om zijn sterke geur.

Tomme de Chevre
De Tomme de Chevre is een heerlijk geitenkaasje, gemaakt van rouwe geitenmelk. Deze kaas is bestoven met een laagje as, waardoor de korst grijskleurige is. Deze kaas heeft een zachte, milde smaak.

Roquefort
Tot slot is de Roquefort een Franse blauwschimmelkaas, gemaakt van schapenmelk. Deze kaas heeft een romige pikante smaak.

Bent u na het lezen van dit blog artikel nieuwsgierig geworden naar de samenstelling van deze heerlijke luxe kaasplateau? Neem dan snel een kijkje in onze kaasshop.