Nog even en de feestelijke decembermaand is weer aangebroken. Wat begint op 5 december bij Sinterklaas, zet zich door gedurende de rest van de maand: cadeautjes geven en ontvangen. Heeft u daarbij al eens aan een overheerlijk kaasgeschenk gedacht?

Orgineel kaasgeschenk van verschillende soorten kaas

Voor wie een origineel geschenk zoekt dat zeker in de smaak zal vallen is een kaasgeschenk het ideale cadeau voor elk feestelijk moment. En bij delekkerstekaas.nl is volop keus in zo’n kaasgeschenk. Er zijn kaasgeschenk pakketten met Hollandse kaas, buitenlandse kaas en Parmezaanse kaas. Voor elke smaak en voor ieder budget kunt u bij ons een passend kaasgeschenk vinden.

Kaasgeschenk BergkazenVoor Kees, die van wandelen in de bergen houdt, is er een pakket met drie verschillende soorten Bergkazen. Voor Irene die van koken houdt is er keus uit verschillende culinaire kaaspakketten zoals een pakket met de echte Parmigiano Reggiano, dat naast een stuk echte Parmezaan een kaasstekertje en een bijpassend flesje balsamico bevat.

Kaasgeschenk voor de feestdagen

Wie tijdens de kerst of voor de jaarwisseling uitgenodigd is, zal graag iets meenemen voor de gastheer of -vrouw. Ook daarvoor hebben wij ruime keus uit een hoeveelheid passende kaasgeschenken: zoals een heerlijk exclusief kaasplankje met Camembert, geitenkaas en vijgenconfiture op een prachtig houten plankje. Dat is een origineel cadeau dat beslist gewaardeerd zal worden.

Boerenkaas geschenkOok voor Trudelies die zo van ‘Boer zoekt vrouw’ houdt is er een kaasgeschenk op maat: een echt boerenkaaspakket met liefst vijf verschillende soorten overheerlijke ambachtelijk gemaakte boerenkaas.

Zoals u gewend bent van ons geldt dat kaas voor 14.00 uur besteld, de volgende dag al bezorgd wordt. Ook kunt u het kaasgeschenk laten bezorgen, voorzien van een geschenkbericht op een door u opgegeven adres. Dat maakt geven en verrassen deze komende maand wel heel erg makkelijk. En u bent verzekerd van een origineel en heerlijk geschenk.

Kaasgeschenk is daarom het ideale cadeau. Welke kiest u uit?