Een hele kaas kopen, waarom zou je dat doen? Als echte kaasliefhebber ben je een stuk voordeliger uit door een hele kaas te kopen. Losse kaasstukken zijn in verhouding namelijk duurder dan een hele kaas. Dus als fan ben je voordelig uit en kun je extra lang genieten van je favoriete kaas.

Er zijn diverse gelegenheden te bedenken waarbij een hele boerenkaas kopen veel voordelen biedt. Denk bijvoorbeeld aan een hele geitenkaas kopen als uniek relatiegeschenk, of een hele kruidenkaas voor een feestje. Een hele boerenkaas blijft lang goed wanneer je naar het buitenland gaat.

Hele geitenkaas kopen als geschenk

Een hele geitenkaas kopen als relatiegeschenk voor echte kaasliefhebbers is gegarandeerd een succes. Een hele kaas kun je met gesloten korst gemakkelijk drie maanden bewaren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele kruidenkaas te kopen of een van onze andere kazen. Wij verpakken hele kazen dan in een mooie geschenkdoos.

Een heel kaaswiel voor een feestje

Geef je binnenkort een groot feest? Dan is een heel kaaswiel niet eens zo’n gek idee. Vrijwel iedereen houdt van kaas. Blijft er toch een stuk over? Geen probleem, je ontvangt bij je bestelling van een hele kaas voldoende vellen kaaspapier om je kaas te verpakken nadat deze is aangesneden. De kaas is dan nog zeker twintig dagen houdbaar.

1004 (2)

Een hele kaas naar het buitenland

Een kaaswiel kan handig zijn als je een tijdje naar het buitenland gaat. Wij kunnen je kaas echter ook in stukken snijden en vacuüm verpakken.

Online een hele kaas kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop! Voor specifieke vragen kun je ons altijd bereiken!

1028