Pure Boerenkaas

Wie houdt van pure kaas, zal beslist ook houden van onze Boerenkaas, want puurder dan boeren kaas kan kaas niet zijn.

Onbehandelde, rauwe melk ligt aan de basis van deze natuurzuivere kaas. Er zijn in Nederland nog ruim 300 boerenbedrijven die boeren kaas maken van de melk van hun eigen koeien. Ieder boerenbedrijf heeft zo zijn eigen recept en bereidingswijze. De smaak verschilt daarom per kaassoort. Ook het voer, gras en de grondsoort per seizoen zorgen ervoor dat de smaak van deze ambachtelijke kaas verschilt. Iedere kaas heeft zijn eigen rijke, krachtige en unieke smaak. Proef het zelf maar eens en laat je verrassen door online jouw favoriete boerenkaas te bestellen.4008

Soorten Boeren kaas

De verscheidenheid in geur en smaak is kenmerkend voor boeren kaas. Het product is allesbehalve een gestandaardiseerd eenheidsproduct. Ondanks dat de bereiding voor een groot deel nog handwerk is, blijft de boerenkaas prijs laag. En je hebt ook nog eens de keuze uit diverse soorten, allemaal gemaakt met toewijding en gevoel. Enkele voorbeelden zijn:

  • Jonge boerderijkaas
  • Belegen boeren kaas
  • Boeren Leidse met Sleutels
  • Biologische kaas van de boerderij
  • Boeren oud snijbaar
  • Minder vette boeren kaas
  • Exclusieve boerenkaassoorten

Boerenkaaspakket

Belegen, extra belegen en oude boeren kaas

Romig, pikant en extra pittig van smaak, dat zijn de belegen, extra belegen en boeren oud snijbaar kaassmaken. In onze kaasshop kun je gemakkelijk en snel deze soorten boeren kaas kopen. Regelmatig hebben we leuke aanbiedingen, waardoor de boerenkaas prijs nog aantrekkelijker wordt. Heerlijk op brood, bij de borrel of als boerenkaasfondue te gebruiken.

Biologische & minder vette ambachtelijke kaas

Biologische boeren kaas is bereid met respect voor dier, mens en milieu. Een eerlijke, pure smaak is wat je mag verwachten van deze kaas. De minder vette variant, de 30+ boerderijkaas, bevat circa 25% minder vet. Een lekkere, smedige kaas die qua smaak niet onder doet bij de rest van de boerenkaasfamilie. In onze online kaaswinkel kun je tevens 30+ boerenkaas bestellen.

Exclusieve boerenkaassoorten

Tot slot willen we je de exclusieve boerenkaassoorten ook niet onthouden. Wat dacht je van boeren kaas met echte stukjes truffel of walnoot? Al het goede van ongepasteuriseerde boerderijkaas met de rustieke accenten van walnoten of de zomerse aroma van Italiaanse truffel. Aanraders bij uitstek. Boerenkaas met truffel

Ambachtelijkheid, echtheid, traditie, authenticiteit, kwaliteit, smaak en genieten zijn de sleutelwoorden van boeren kaas. In onze kaasshop kun je allerlei soorten boerenkaas kopen. Wij houden de boerenkaas prijs laag, zodat iedereen van deze kaas kan genieten.