• Voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Vers van het mes
  • Levering in heel Europa
  • Gratis verzenden vanaf 30,- in heel NL

Kaas bestellen: 
Op onze kaasshop Delekkerstekaas.nl kunt u de hele dag door online kaas bestellen. Met uitzondering van de zondag, dat is voor ons een rustdag. In de kaasshop hebben wij de lekkerste kaas met herkomst uit Frankrijk, Engeland, Italië, Duitsland, België, Spanje, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en vanzelfsprekend uit Nederland die wij u aanbieden. Het assortiment beslaat 300 soorten. Regelmatig vullen wij dat met een bijzondere kaas aan. Als uw bestelling vóór 14.00 uur bij ons is binnengekomen dan kan die bestelling de volgende leverdag bij u thuis of op een ander door u gekozen adres bezorgd worden. Op de pagina Bezorging vindt u het complete overzicht van de mogelijkheden van besteldag en leverdag. 
Er is een beperking van 4 leverdagen. Die beperking heeft te maken met zorgvuldigheid. Kaas zou, bijvoorbeeld door het weekend of een extra vrije dag daarna, wel eens te lang onderweg kunnen zijn waardoor de kwaliteit aangetast kan worden. Dat willen wij voorkomen.

De levertijden van de bezorgdiensten zijn een indicatie. Wij kunnen u geen garantie geven en zijn niet verantwoordelijk voor de levertijden van de bezorgdiensten. Wij adviseren u om tijdig uw bestelling te plaatsen wanneer u de kaas op een exacte datum geleverd wilt hebben.

Het gewicht uitzoeken:
U kunt het gewicht van de gewenste kaas kiezen uit de opties zoals aangegeven op de website. De kaas wordt nà uw bestelling afgesneden. Het kan voorkomen dat het gewicht afwijkt van uw vraag. Om u niet teleur te stellen verzekeren wij u dat het totale gewicht en bijbehorend bedrag van uw bestelling nooit lager is.  Wij hanteren daarbij wel een mimimaal orderbedrag van € 45,- 

Kaasplateau:
U kunt bij ons ook kaassoorten voor een kaasplateau bestellen.  U kiest wat u denkt dat lekker is, of u kiest een combinatie van kazen die wij voor u samengesteld hebben. Wij verpakken dat en aangekomen bij u thuis maakt u daarvan zelf een mooi kaasplateau. Al dan niet met versiering van viooltjes, met tomaatjes, met druiven, met stukjes selderijknol, met een dipsaus of met krulletjes kaas over een dadel gevouwen. Op de webschop staat ook een snijschema. Als u geen geschikte kaasplank hebt dan kunt u die ook in de webschop bestellen. Een indicatie voor het te bestellen gewicht is 100 tot 125 gram per persoon. Neem kaas van verschillende herkomst en smaak, zachte en harde kaas en van roomsmaak naar pittige smaak.

Kaasfondue:
Een kaasfondue aan tafel is een feest. In gezelligheid en in smaakbelevenis. Fondue betekent gesmolten. De oorsprong van kaasfondue ligt in Zwitserland. U hebt er een speciale pan en een brander voor nodig. Niet alle kaas is geschikt voor fondue. U kunt bij ons een keuze maken uit soorten die goed smelten en een heerlijke geur en smaak afgeven.  In onze kaasschop kunt een door ons samengesteld pakket bestellen. Er zijn heel wat lekkere recepten in omloop. Op onze site vindt u er in elk geval één. Improviseren is ook aantrekkelijk.